Banner Creu Roja Joventut
Escola d'educadors

Banner Creu Roja Joventut
    Polsa aquíQui som?
    Polsa aquíQuè fem?
    Polsa aquíCom eduquem?
    Polsa aquíOn som?
    Polsa aquíCursos
    Polsa aquíMaterials
    Polsa aquíProjecte educatiu
    Polsa aquíContacteu amb nosaltres
    Polsa aquíSortir escola d'educadors
Creu Roja Joventut
Creu Roja Joventut

Inici / Escola d'educadors / Cursos de l'Escola d'Educadors    

Cerca cusos per localitat:


Cursos de l'Escola d'Educadors 

Formació Bàsica d'Educació per la Salut
Formació Bàsica d'Educació per la Salut, destinada a voluntariat interessat en dur a terme activitats, xerrades, tallers, etc a centres educatius amb infants i joves.
Més informació
Curs de Monitor i Monitora de Lleure Infantil i Juvenil.
Curs reglat de Monitor i Monitora de Lleure Infantil i Juvenil. En aquest és donaràn els recursos i coneixements necessaris per a dur a terme una bona tasca en l'àmbit de lleure. Aquest curs està reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i un cop superat tot el procés formatiu dóna dret a obtenir el Diploma i el Carnet de monitor i monitora d'activitats de lleure infantil i juvenil.
Més informació
Noves Addiccions en els Joves
Des de l'Oficina autonòmica de Creu Roja Joventut es realitzarà del 16 al 31 de març un Monogràfic de 40h sobre NOVES ADICCIONS. Un aprofundiment dins el programa de Promoció i Educació per la Salut. En el dia a dia ens trobem cada cop més adiccions no concebudes com a problematiques. És important poder estar informant i treballar-les en contextes educatius i d'oci.
Més informació
Prevenció de Conductes Violentes en els Joves (Pau i Resolució de conflictes).
Des de l'Oficina autonòmica de Creu Roja Joventut es realitzarà del 25 de febrer al 18 de març un Monogràfic de 40h sobre Conductes Violentes. És molt important pels joves poder adquirir habilitats socials, sobretot en quant a actituts cuotidianes que ens poden dur a un conflicte. A més a més, cal que els propis joves vegin una visió més amplia d'aquest fenomen.
Més informació
Seminari Sobre Drogues. Cannàbis, consum i marc legal.
L’objectiu d’aquesta primera sessió és explicar el programa de mesures educatives alternatives per a menors sancionats per consum de cànnabis i exposar, en termes generals, la situació legal dels col·lectius cànnabics i el seu funcionament. També es presentarà el marc legal que envolta aquesta droga, així com els seus derivats, i es reflexionarà sobre la realitat que envolta el consum de cànnabis entre adolescents i joves.
Més informació

Següent pàgina >

Banner Creu Roja Joventut
Creu Roja Joventut Catalunya. C/ de la Fusina, 6. 08003 Barcelona. Tel: 93 319 45 68/ 93 300 65 65
Creu Roja Joventut

                                                                    Disseny i Webmaster: FactoriaWeb.com